Laddade skämt om elektriker

Här laddar vi upp med el-diga skämt om elektriker. Låt humorn strömma!

Elektrikerskämt och annan uppladdad humor som strömmar förbi. Här i form av elbilen Mumin.
Nya elbilen Tesla Mumin.

Elektriker är kända för att tissla och tesla.

Om du beter dig stötande mot en elektriker riskerar du att åka på en propp.

En dag var webbmastern för AllaRoligaHistorier.se ute och körde bil med en elektriker, men de fick sladd och slog en volt. Orsaken var att de hade bråttom till sin bekantskaps-krets gjorde en farlig ohm-körning. Effekten blev att bilen transformerades och jordades. Utan säkringsbälten på hade de efteråt inte ens kunnat minnas vart de hade watt.

Och så var det elektrikern som skulle ragga upp en brud. När han skulle till att lägga in en stöt uppstod viss spänning, men hon ville inte ha kontakt med en gammal stöt som han.

När elektrikern var liten fick han wattkoppor, vilket var en chock. Kroppen blev proppfull med wattkoppor. Det gick inte ens att göra motstånd. Då är det lätt att få en snedtändning.

Elektrikerna och AllaRoligaHistorier.se vill kvotera in fler kvinnor i branschen – så kallade ohmslagsflickor.

Om du får elbrist för att Miljöpartiet lyckas lägga ned kärnkraften är det bara att ringa en elektriker som installerar fler eluttag så räcker strömmen ska du se. Eller inte.
Om du får elbrist för att Miljöpartiet lyckas lägga ned kärnkraften är det bara att ringa en elektriker som installerar fler eluttag så räcker strömmen ska du se. Eller inte.

Det var en hektisk dag vid elektriska stolen. Tre män skulle avrättas samma dag. Den förste var en politiker. Han spändes fast vid stolen och blev tillfrågad om han hade några sista ord att säga.
– Jag hade en lovande karriär inom politiken tills… tills media baktalade mej!
Hans tirader avbröts av att vakten tryckte på knappen, men ingenting hände. När inte avrättningen fungerade som den skulle, knäpptes remmarna upp och politikern var fri att gå. Den andre fången var en IT-forskare. Hans sista ord var:
– Jag hade en lovande karriär inom IT. Jag trodde aldrig att så många plan skulle kraschlanda när jag hackade mej in på det nationella flygsäkerhetssystemet…
Än en gång tryckte vakten på knappen, men ingenting hände. Mannen släpptes ut och tilläts att leva. Den tredje fången var en elektriker. Han spändes fast vid stolen och tillfrågades om han hade några sista ord att säga innan han skickades på sin sista resa. Han sa:
– Jag hade en lovande karriär som elektriker tills… men vänta lite nu… om ni korsar den röda kabeln där borta med den blå så kommer den här stolen att fungera!

– Varför tycker elektriker så mycket om kanelbullar?
– En elektriker kan el!

– Varför badar du i den här porlande bäcken?
– Som elektriker älskar jag watten med ström i!

Skämt om elektriker och eluttag.
En elektriker vet att du inte ska skruva rakt in i hålen för elektriciteten.

Kan en elektriker vara sladdbarn?

Elektriker som kopplar fel, kan man kalla dem för dyselektriker?

Elektrikerförbundets chef var en ledare som ville gå mot strömmen, men istället försvann han som en oljad blixt.

Två elektriker tyckte sig få en snilleblixt när de kom på att de kunde få hög spänning via en stöt på banken.
Det hade varit mycket bättre om de istället satsat på att skaffa sig bra kontakter inom ledande kretsar. Nu strömmande polisen snart till banken och elektrikerna blev fasthållna helt statiskt.

Ett sista skämt om elektriker:
– Efter ett effektfullt väder-ohms-lag såg jag blixten, sa elektrikern.