En sanning om Putin som är rena skämtet

Det finns många tragikomiska sanningar om den ryske diktatorn Vladimir Putin den sjuke. En sanning som är en konspirationsteori och skämt är att han egentligen en CIA-agent som förstör Ryssland inifrån.

Han har nämligen fått Ukraina att rusta upp och skjuta sönder den ryska armén, fått NATO att mobilisera, fått Ukraina att vända sig väster ut och söka medlemskap i EU och NATO, via kriget mot Ukraina dödat tiotusentals rysktalande i landet, fått Sverige och Finland att söka NATO-medlemskap, fått Ukrainska folket att vända sig mot Ryssland, etc.

Den ryske diktatorn Vladimir Putin den sjuke är egentligen en CIA-agent som förstör Ryssland inifrån.

Fler skämt om Vladimir Putin och hans misslyckanden finns här.

På förekommen anledning vill jag påpeka att Putin-bilden ovan är ett fotomontage och är därmed parodi utifrån originalfotot. Därmed gäller inte upphovsrättslagen på samma sätt och det finns rättsfall som ger undantag när det gäller användning av foton och andra verk i fall när det handlar om satir och parodi.

Lär gärna vad andra skrivit om upphovsrättliga gränser, som en Elak men Rolig Jävel om Copyright Agent och deras kravmejl till olika sajtägare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *